Gel Mandian Bidara Produk Pilihan 2019 . Selang beberapa bulan dari sekarang, Ramadhan dan Syawal akan menjelang tiba, adakah anda sebagai founder produk / pengasas produk mencari Kilang OEM untuk hasilkan produk jenama sendiri anda dengan kuantiti sehingga 1,000 pcs , 5,000 pcs atau 10,000 pcs dengan segera?

Jika ya , anda berada di laman web yang tepat. Di UMZ Bioline Manufacturer, kami adalah Kilang OEM bertaraf GMP yang telah membantu ramai usahawan dari dalam Negara sehingga ke luar Negara seperti Singapura dan Brunei bahkan Sabah Sarawak untuk hasilkan produk jenama sendiri khususnya seperti

Produk Berasaskan Daun Bidara

Antara produk terhangat yang mendapat permintaan umum pada tahun 2019 ini adalah produk berasaskan herba daun Bidara. Tahukah anda, permintaan untuk produk berasaskan bidara meningkat dengan drastik sehingga 400% pada tahun ini. Khasiat herba daun bidara ini banyak memberi manfaat khususnya dalam membuang aura negatif dan mengembalikan kesegaran dan positiviti kepada tubuh badan.

Produk Berasaskan Daun Bidara - Halal OEM Manufacturer

Antara produk yang dihasilkan melalui herba daun bidara ini ialah

  • Gel Mandian Bidara
  • Spray Face Mist Bidara
  • Haruman AromaTerapi Bidara

Produk Hangat 2019 – Mascara Transparent

Selain itu, produk kosmetik seperti Mascara Transparent ( produk terhangat 2019 ) menjadi pilihan ramai pengguna tapi masih kurang founder tempatan menghasilkannya. Produk ini menjadi pilihan kerana mudah untuk digunakan, mesra pengguna. Ia berfungsi untuk memberikan bulu mata lebih lentik, kelihatan bulu mata lebih menarik dan penuh.

Produk Hangat – Mascara Transparent

Leave a Reply