Menjelang tahun ini, Umz Bioline Manufacturer kini dibuka di borneo. (umzbiolineborneo.com). Oleh itu ini merupakan Pejabat Urusan Jualan Kilang OEM Borneo yang pertama akan muncul mengungguli pasaran OEM. Pelbagai rangkaian produk OEM Sabah akan mula berkembang. Pasaran produk tempatan akan lebih ke hadapan selari dengan perkembangan perniagaan. Anda yang berada di sekitar borneo tidak perlu ke semenanjung untuk bina produk. Anda hanya perlu ke pejabat urusan kami untuk set temujanji. Kami telah melahirkan ramai usahawan jutawan seluruh Malaysia dengan menghasilkan produk-produk OEM bermutu tinggi.

Pejabat Urusan Jualan Kilang OEM Sabah – Kota Kinabalu , Tawau , Sandakan

kilang oem sabah

Jika anda dari bandar-bandar utama seperti Kota Kinabalu, Tawau , Sandakan , anda tidak perlu bersusah payah untuk ke Semenanjung untuk bina produk jenama sendiri. Kini Pejabat Urusan Jualan Kilang OEM Sabah , UMZ Bioline Manufacturer Sdn Bhd telah pun melebarkan sayap di Kota Kinabalu, Tawau dan Sandakan!

Jika anda punyai variasi produk OEM untuk dibangunkan seperti:

 1.  Produk  OEM – Kesihatan
 2. Produk OEM – Kecantikan
 3. Produk OEM – Produk Rambut
 4. Produk OEM Supplement – Vitamin / Minuman Tenaga
 5. Produk OEM Lips Matte
 6. Produk  OEM Skincare
 7. Produk OEM Penjagaan Bayi

Cara Untuk Mula Bina Produk OEM di Pejabat Urusan Jualan OEM Sabah , Kota Kinabalu , Tawau , Sandakan

Jika anda kali pertama berurusan dengan kami, ianya amat mudah. Ikuti 4 langkah ini untuk mula bina produk jenama sendiri anda bersama kami

 • Temu Janji Bersama Kami Pejabat Urusan Jualan Kilang OEM Sabah. – Buat temu janji dengan pihak kami dan kami akan aturkan perjumpaan di pejabat atau dimana mana mengikut kesesuaian serta persetujuan kedua dua pihak.
 • Diskusi & Perbincangan LanjutPerbincangan kedua dua pihak bagi memenuhi permintaan serta menerangkan secara lengkap kos, moq dan lain lain secara percuma.
 • Pembinaan Sampel Produk Oem Anda Dari Pejabat Urusan Jualan Kilang Oem SabahSetelah perbincangan mendapat kata putus, kami akan membuat research serta menyediakan sampel produk untuk di cuba oleh anda. Bagi mendapat piawaian terbaik proses ini biasanya berulang kali dilakukan sehingga mencapai tahap keberkesanan satu satu produk dan standard yang anda inginkan.
 • Pengeluaran Terus Dari Kilang Oem Sabah , Umz Bioline Manufacturer Sdn BhdKami akan mula memproses dan membuat pengeluaran berdasarkan MOQ yang dipersetujui. Kami juga akan menyediakan dokumentasi untuk pensijilan kepada badan badan berwajib bagi memudahkan anda membuat jualan.

4 Langkah Mudah ini mengubah dan menaiktaraf perniagaan anda ke tahap lebih baik. Hubungi kami , Umz Bioline Manufacturer Sdn Bhd untuk bina produk OEM anda Bersama kami.

Mengapa Perlu Memilih Kami Sebagai Pengeluar?

 1. Kami telah beroperasi hampir  15 tahun dan mengungguli pasaran OEM sejak tahun 1998
 2. UMZ Bioline Manufacturer Sdn Bhd punyai sijil dan kelulusan dari badan kerajaan Malaysia seperti Halal JakimKementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) , NOTi , MESTi dan GMP  ( amalan perkilangan baik  dari KKM )
 3. Team Research and Development ( RND ) yang terdiri dari 3 unit pakar biochemist untuk memastikan keberhasilan dan produk efektif.
 4. UMZ Bioline Manufacturer Sdn Bhd telah melahirkan puluhan bahkan ratusan founder / pengasas produk jutawan.
 5. Pilihan Artis Malaysia dan pilihan usahawan global baik dari Brunei / Singapore dan negara Muslim lain seperti Bahrain , UAE , Dubai , Arab Saudi dan Qatar.

HUBUNGI KAMI:

UMZ Bioline Manufacturer Sdn Bhd (Cawangan Borneo)

L1.11 (C), 1st Floor, Plaza Shell, No 29,Jalan Tunku Abdul Rahman, 88000 Kota Kinabalu, Sabah.

Tel/Whatsaap: 017-787 8218

Website: umzbiolineborneo.com

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *